Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Τηλ : +30 2310232193
 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
  ΕΥΠΟΛΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
Εύπολις Συμβουλετική

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Αντώνης Χατζηδιαμαντής (Διαχειριστής)

Ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής είναι οικονομολόγος (ΑΣΟΕΕ) με πολυετή θητεία σε θέσεις διοίκησης και εμπειρία σε συμβουλευτικές υπηρεσίες στη Δημόσια Διοίκηση και ιδίως στους τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφερειακής ανάπτυξης. Μελετητής με πτυχίο Γ΄ τάξεως στην κατηγορία 3 (Οικονομικές μελέτες) και Β τάξεως στην κατηγορία 5 (μελέτες οργάνωσης και επιχειρησιακής έρευνας)

Ιωάννης Ιατρέλλης

Ο Ιωάννης Ιατρέλλης είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος Μ.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, Ατλάντα, ΗΠΑ, με ειδίκευση στην Διοίκηση Παραγωγής – Υπηρεσιών.

 • Περισσότερα

  Φαίη Μουμτζίδου

  Η Φαίη Μουμτζίδου είναι τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2013. Συμμετέχει στην εκπόνηση μελετών της εταιρείας και είναι επιφορτισμένη με την προετοιμασία και επιμέλεια παραδοτέων, και την επικοινωνία με τους φορείς

  Γιώργος Ιωαννίδης

  Ο Γεώργιος Ιωαννίδης είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του ΔΠΘ. Γνώστης Αγγλικής και Ρωσικής γλώσσας. Εργάζεται ως μελετητής / σύμβουλος στην εταιρεία Εύπολις Συμβουλευτική. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και την διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων. Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από μελέτες που αφορούν θέματα αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, τη σύνταξη εσωτερικών κανονισμών δημοτικών επιχειρήσεων, στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων προγραμμάτων αστικών αναπλάσεων και τοπικών επιχειρησιακών προγραμμάτων.