Εύπολις Συμβουλευτική

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΙΑ – ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σύντομο Ιστορικό

Η ΕΥΠΟΛΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ είναι μια νέα εταιρία που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008 υπό την διοίκηση της Λιάνας Ακριβοπούλου, με έδρα την Μυτιλήνη, και αποτελεί την η συνένωση των δυνάμεων έμπειρων και επί σειρά ετών συνεργαζόμενων μελετητών, με πολύχρονη και σημαντική εμπειρία στις συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Εδώ και 20 χρόνια, οι εταίροι δραστηριοποιούνται στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, οργανισμών αυτοδιοίκησης, κοινωνικών και δημόσιων φορέων, με το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς τους να επικεντρώνεται στο Βόρειο Αιγαίο και στη Βόρεια Ελλάδα. Η εταιρία συστάθηκε ως επιστέγασμα της πολύχρονης αυτής δραστηριότητας για να συνενώσει δυνάμεις και εμπειρία έτσι ώστε να ανταποκριθούνμε επάρκεια στις σύγχρονες απαιτήσεις της Δημόσιας Διοίκησης παρέχοντας ταυτόχρονα διευρυμένο και μεγαλύτερης δυναμικότητας πεδίο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πρόσφατα,το δυναμικό της εταιρείας εμπλουτίστηκε από μόνιμους εξωτερικούς συνεργάτες με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίοι προσδίδουν σημαντικό πλεονέκτημα στην εταιρεία, και σε σχέση με τις δυνατότητες της να αναλάβει έργα συμβουλευτικών υπηρεσιών που απαιτούν υψηλή εξειδίκευση. Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάζεται και με νέους απόφοιτους και τελειόφοιτους πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ενσωματώνοντας με τον τρόπο αυτό τις νέες τεχνολογίες στις μεθόδους εργασίας της.

Η εταιρεία παρέχει εστιασμένες υπηρεσίες σε συγκεκριμένους τομείς, συνάπτοντας στρατηγικές συμμαχίες με επιστήμονες και στελέχη αναγνωρισμένου κύρους και την αξιοποίηση ενός ευρέος δικτύου τοπικών συνεργατών.